fbpx
Didier & Rosalinde - Motif fleur
Didier & Rosalinde - Motif fleur

Contacteer ons

Reservatie
Welkom bij The School by Didier & Rosalinde

Waar de talenten van morgen hun vleugels uitslaan!

Ontdek hoe onze talentvolle stagiaires de kunst van het kappersvak revolutioneren, onder de deskundige begeleiding van onze experts.

Het project

Bij “The School by Didier & Rosalinde” hebben we een duidelijke ambitie: de ambachtslieden van morgen opleiden door ze onder te dompelen in de veeleisende wereld van de haute coiffure. Hier overstijgt de opleiding de eenvoudige theorie om volledig de praktijk te omarmen, waarbij elke schaarknip bijdraagt aan het vormgeven van een ongeëvenaarde expertise.

Wij geloven in leren door doen. Onze stagiaires, gepassioneerde en toekomstige kappers, kiezen ervoor om hun kunst te ontwikkelen met de steun van onze ervaren professionals. Hun opleiding is onze missie, en ervoor zorgen dat u volledig tevreden bent, is hun doel.

Onze stagiairs
Onze stagiairs

Onze Stagiaires

Ghayth

Bita

Bita

Rejoignez The School by D&R

Nous avons crée “The School by D&R” avec une ambition : former les artisans de demain en les plongeant dans le monde réel de la haute coiffure. Ici, la formation dépasse.

Ze waagden de sprong, en ze vonden het geweldig!

Martyna

Didier & Rosalinde - icon plus
Didier & Rosalinde - icon plus

Martyna

Ongelooflijke transformatie! Ghayth heeft wonderen verricht met mijn balayage en wavy brushing. Mijn haar is nog nooit zo mooi geweest. Bedankt voor deze geweldige ervaring!

Tatiana

Didier & Rosalinde - icon plus
Didier & Rosalinde - icon plus

Tatiana

Wat een metamorfose! Bita heeft mijn look volledig heruitgevonden met een perfecte brushing en make-up. Ik voel me verjongd en vol vertrouwen. Heel erg bedankt aan het hele team!

Dorothée

Didier & Rosalinde - icon plus
Didier & Rosalinde - icon plus

Dorothée

Ik kwam voor een simpele brushing, maar het resultaat heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Met advies van Frédéric voerde Ghayth een geweldige brushing uit.

Uw mening telt!

Beleef een unieke ervaring bij ‘The School by D&R’ en deel uw getuigenis. Maak vandaag nog een afspraak en sluit u aan bij onze gemeenschap van tevreden klanten.

Veelgestelde Vragen

Voor klanten

Meer zien
 • Hoe kan ik een dienst boeken met een stagiair van The School by Didier & Rosalinde?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  Om te reserveren, klik op “Reserveren” op onze website. U vindt er alle diensten aangeboden door Didier & Rosalinde, inclusief een sectie gewijd aan “The School by D&R”. Selecteer de gewenste dienst en volg de stappen om uw reservering online te voltooien.

 • Welke diensten zijn beschikbaar met de stagiairs van The School by Didier & Rosalinde?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  Het aanbod van diensten evolueert met de opleiding van de stagiairs, beginnend met theoretische en praktische training op school, vervolgens op modellen, en uiteindelijk open voor klanten die willen deelnemen aan het project en de stagiaires willen helpen hun technieken te verbeteren.

 • Worden stagiairs begeleid tijdens het verlenen van diensten?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  Ja, al onze stagiaires worden geïntegreerd in de salon en nauwlettend begeleid door onze experts, om zo de kwaliteit van de dienstverlening en een optimale ervaring voor onze klanten te waarborgen.

 • Hoe worden de door stagiairs aangeboden diensten geprijsd?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  De diensten uitgevoerd door de stagiaires worden aangeboden tegen lagere tarieven dan onze gebruikelijke tarieven, wat voordelig is voor zowel de stagiaires als de klanten.

 • Hoe kan ik mijn feedback delen over de ontvangen dienst?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  Na uw dienst ontvangt u een e-mail die u uitnodigt om een tevredenheidsenquête in te vullen. U heeft ook de mogelijkheid om u oordeel achter te laten die gebruikt kan worden om onze diensten te promoten.

Voor stagiairs

Meer zien
 • Hoe kan ik solliciteren voor een stage bij The School by Didier & Rosalinde?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  Stuur een e-mail met details over uw opleidingsachtergrond, uw prestaties, uw passie voor kapperswerk en uw wens om Didier & Rosalinde te joinen, en voeg uw cv toe. Na een eerste selectie worden kandidaten uitgenodigd om enkele uren de werking van de salon te observeren en deelnemen aan een gesprek.

 • Wat zijn de selectie criteria voor stagiaires?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  Wij zoeken vooral kandidaten die gepassioneerd zijn door kapperswerk, en blijk geven van motivatie, doorzettingsvermogen en geduld. Technische vaardigheden kunnen tijdens de stage worden verworven. Ervaring heeft ons geleerd dat een goede volwassenheid helpt om makkelijker te integreren, daarom werken we alleen samen met volwassen kandidaten.

 • Wat is de duur van de stage en kan deze leiden tot een baan?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  Stages duren meestal 2 tot 3 jaar. Hoewel een baan aan het einde van de stage niet gegarandeerd is, hebben presterende stagiaires vaak carrièremogelijkheden bij ons.

 • Hoe is de opleiding tijdens de stage gestructureerd?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  De opleiding in de salon is voornamelijk praktisch. Stagiaires beginnen met werken op modellen onder toezicht voordat ze overgaan op echte klanten, terwijl ze doorgaan met het ontvangen van externe theoretische en praktische training van erkende merken.

 • Wat zijn de werkuren en de beloning voor stagiaires?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  Stagiaires ontvangen een vergoeding en genieten van flexibele maar strikte werkomstandigheden, in overeenstemming met de sociale wetgeving. De werkomgeving is familiaal en ondersteunend, met voortdurende steun van het team.

 • Welke ondersteuning wordt geboden aan stagiaires om te slagen?

  Didier & Rosalinde - icon plus

  The School by Didier & Rosalinde biedt een familiale werkomgeving waar elke stagiaire de nodige ondersteuning krijgt om zich aan te passen en zich te verbeteren, met doorlopende training en gepersonaliseerde begeleiding door ervaren professionals. We zorgen er ook voor dat onze stagiaires beschikken over kwaliteitsgereedschappen en -materialen.

Contacteer ons

Heb je een vraag ?

  Parkeergelegenheid voor onze klanten