fbpx
Didier & Rosalinde - Motif fleur
Didier & Rosalinde - Motif fleur

Contacteer ons

Reservatie

Kapsalon in Elsene

Ons kapsalon ligt aan de beroemde Louizalaan en biedt een onbetaalbaar kwaliteitsmoment onder de zorgzame ogen van een team experts dat zich volledig toelegt op uw uiterlijk. Van knippen en kleuren tot blowouts, de Braziliaanse steiltechniek, botoxbehandelingen, een permanent en opsteekkapsels, alle diensten in ons kapsalon zijn gericht op één ding: uw persoonlijkheid benadrukken.

"Mode verandert,stijl niet".

Coco Chanel
Onze diensten

Expertise ten dienste
van uw schoonheid

Schoonheidsspecialisten

Onze schoonheidsspecialisten bieden gezichts-, haar- en lichaamsbehandelingen, pedicures, manicures en make-up met producten van Guerlain, waarvan wij ambassadeurs zijn.

Haarstyling

Of u nu zoekt naar een kapper die gespecialiseerd is in styling, opsteekkapsels of kleuren, elk lid van ons team biedt hun expertise aan om uw stijl te verbeteren. U kan bij ons ook terecht voor de Braziliaanse steiltechniek, haarbotoxbehandelingen en natuurlijke kleuropties.

Make-up

Geniet van een mooie, open blik met wimperextensions, wimperlifting of henna wenkbrauwkleuring, professioneel uitgevoerd door onze schoonheidsspecialiste, Julie Chevalier.

Onze klanten
Onze klanten

Kapsalon voor vrouwen

In een elegante, gastvrije omgeving besteden onze dameskappers extra aandacht aan uw wensen en persoonlijkheid. Het is onze missie om uw schoonheid te onthullen door middel van een kapsel dat, net als kleding, de vrouw weerspiegelt die u bent.

Herenkapper

Onze mannelijke klanten genieten ook van de expertise van onze haarstylisten en kleurspecialisten. Een kort of lang herenkapsel, of een nieuwe kleur, op onze experts kan u vertrouwen. Zij zorgen ervoor dat uw knipbeurt of haarkleur past bij uw stijl en uw persoonlijkheid versterkt.

Uw gastheer

Als kapper en manager van Didier & Rosalinde belichaamt Frédéric Van Espen de knowhow en de creatieve geest van het Huis. Hij was zowel de leerling als de uitverkorene van Didier en Rosalinde, die hem in 2003 de leiding van het kapsalon toevertrouwden. Een kans die Frédéric met beide handen aangreep en die sindsdien het perfecte evenwicht heeft gevonden tussen traditie en innovatie in zijn Huis van Haar en Verzorging in Elsene.

Onze cadeaubonnen

Schenk een schoonheidsbehandeling naar keuze. Nodig uw geliefden uit om de schoonheids- en welzijnsdiensten van Didier & Rosalinde te ervaren, voor elke gelegenheid en elk bedrag.

Nieuws

Reiniging van de huid met synergie van essentiële oliën en een microscrub. Manuele drainage en ontspanning van de bovenrug en nek. Werken met een lymfedrainage met zuignappen op het gezicht, waarbij de weg van het lymfestelsel wordt gevolgd. Aanbrengen van een masker. Tot slot lotion en crème.

Contacteer ons

Heb je een vraag ?

    Parkeergelegenheid voor onze klanten