fbpx
Didier & Rosalinde - Motif fleur
Didier & Rosalinde - Motif fleur

Contacteer ons

Reservatie

De toekomst van het kappersvak vormgeven: Sluit je aan bij “The School by Didier & Rosalinde”

Sinds de oprichting in 1966 heeft de salon Didier & Rosalinde zich gevestigd als een bastion van uitmuntendheid in kappersdiensten in België. Overgenomen in 2003 door Frédéric Vana Espen, heeft de salon een perfecte balans gevonden tussen traditie en innovatie, met uitzonderlijke diensten als resultaat. Vandaag zetten we een nieuwe stap met de lancering van "The School by Didier & Rosalinde", een academie ontworpen om onze passie en expertise over te dragen aan de volgende generatie kappers.

Bij "The School by Didier & Rosalinde" geloven we dat opleiding de sleutel tot succes is. We hebben daarom een streng programma opgezet dat theorie en praktijk combineert, om stagiaires voor te bereiden op uitmuntendheid in dit vak. Onze trainers zijn ervaren kappers die gepassioneerd zijn over hun vak en die graag hun kennis en vaardigheden delen.

We leiden niet alleen toekomstige kappers op; we zetten ons in om ambachtslieden te creëren die elke klant respecteren en waarderen, door hen een gepersonaliseerde en hoogwaardige ervaring te bieden. Onze stagiaires leren luisteren, adviseren en kapsels creëren die zowel de huidige trends weerspiegelen als de persoonlijke stijl van elke klant.

Voor degenen die een carrière in het kappersvak ambiëren, biedt "The School" een unieke kans om zich te ontwikkelen in een stimulerende en creatieve omgeving. En voor onze klanten is het een kans om opkomend talent te ontdekken en te profiteren van kwalitatief hoogstaande diensten tegen voorkeurstarieven.

Of je nu een jong talent bent dat je eerste stappen in de wereld van kapperskunst wil zetten, of een klant op zoek naar nieuwe ervaringen, "The School by Didier & Rosalinde" heet je welkom. Sluit je bij ons aan om de toekomst van het kappersvak vorm te geven en blijf deel uitmaken van het verhaal van deze iconische salon.

Voor kandidaat-stagiaires: Word onderdeel van ons avontuur en ontwikkel je vaardigheden met de besten. Klik hier om je aan te melden.

Voor klanten: Wil je een knipbeurt of een styling van onze getalenteerde stagiaires proberen? Boek nu je afspraak.

Contacteer ons

Heb je een vraag ?

    Parkeergelegenheid voor onze klanten