fbpx
Didier & Rosalinde - Motif fleur
Didier & Rosalinde - Motif fleur

Contacteer ons

Reservatie
Het huis

Het verhaal van Didier & Rosalinde,
een kapsalon in Brussel

Het legendarische kappers- en schoonheidssalon “Didier et Rosalinde” is de place to be in Brussel. Duw de deur open van deze unieke en gastvrije plek. Maak het jezelf gemakkelijk, probeer de vele verhalen binnen de muren van het huis en de kleine geheimen van degenen die het pad voor je hebben bewandeld te begrijpen… De tijd stopt en de rest is niet meer belangrijk: geniet van dit speciale moment, haal adem en vertrouw op het professionele gebaar.
Dat is waar het bij Didier & Rosalinde om draait: ontspanning en exclusiviteit.

1960

Geschiedenis

2024

1960

In 1960 kwam het Franse duo Didier en Rosalinde naar Brussel om de erfenis van het beroemde kapsalon “Alexandre de Paris” voort te zetten. Zes jaar later richtten ze hun eigen kapsalon op, Didier & Rosalinde, dat gevestigd was in een prachtig art-decogebouw in de buurt van de Terkamerenabdij. Vastbesloten om trouw te blijven aan een traditie gebaseerd op de puurste expertise, vestigden ze al snel hun zaak als een referentiepunt voor stijl en elegantie.

2003

Na het aanscherpen van zijn vaardigheden bij Didier & Rosalinde, nam Frédéric Van Espen het kapsalon over in 2003. Hij zorgde voor een frisse wind en behield tegelijkertijd de waardevolle expertise die door zijn mentors was doorgegeven. Met een passie voor het vak bood hij een eigentijdse en ongedwongen visie op haarstyling als een integraal onderdeel van iemands persoonlijkheid. Deze avant-gardistische filosofie won de loyaliteit van zijn klanten en trok zelfs de aandacht van de Belgische koningin Mathilde, die al vele jaren een vaste klant is.

Aujourd'hui

In 2018 verhuisde het kapsalon naar Louizalaan 101, vlak bij het Stefaniaplein naast enkele van de meest prestigieuze huizen van Brussel. Frédéric en zijn team verwelkomen klanten in een prachtige marmeren salon, ruim en gastvrij. Dit unieke Brusselse kapsalon positioneert zich als een Huis van Haar en Verzorging waar u een scala aan beauty-experts vindt, waaronder een schoonheidsspecialist, een make-upartiest en een oogverzorgingsspecialist.

Team

Team

Team

Team

Team

Team

Jean

Nicolas

Laura

Didier

Carmen

Tania

Cinar

Carmela

Veronique

Brahim

Rose

Yvon

Salima

Edyta

Filippo

Onze filosofie

 • Een tijdloze ervaring

  Didier & Rosalinde - icon plus

  In ons kapsalon in Elsene streven we ernaar om u een totaalervaring aan te bieden. Neem comfortabel plaats in onze stoelen en ontdek hoe ons team van professionals uw ideeën tot leven brengt, waardoor elk bezoek een reis wordt naar zelfvertrouwen en zelfexpressie.

 • Haarstyling op maat

  Didier & Rosalinde - icon plus

  Een bezoek aan ons Brusselse kapsalon staat garant voor een persoonlijke service. Van de warme ontvangst tot de finale styling, bij Didier & Rosalinde is alles voorzien om uw bezoek volledig naar uw smaak te maken.

 • Uitzonderlijke producten

  Didier & Rosalinde - icon plus

  Om uw kapsel te perfectioneren, werken we met producten van merken zoals Redken en Sebastian. Voor het kleuren van uw haar bieden we anti-allergene en op henna gebaseerde natuurlijke haarkleuringen. Onze kleurspecialisten gebruiken hiervoor allergievriendelijke producten van het merk EOS. Merken zoals Clairol, Redken en L’Oréal vullen deze selectie aan voor de gezondheid van uw haar.

 • Een haarstylist voor uw stijl

  Didier & Rosalinde - icon plus

  In ons kapsalon in Elsene staat de tijd stil, en niets leidt onze specialisten af van hun doel: uw persoonlijkheid benadrukken en versterken.

Onze stagiairs
Onze stagiairs

Onze stagiairs

Ontdek onze getalenteerde stagiairs, klaar om frisheid en innovatie in uw team te brengen – kom bij ons voor een lonende ervaring vol professionele mogelijkheden!

Ghayth

Betül

Bita

Bita

Volg ons nieuws op onze sociale netwerken

Contacteer ons

Heb je een vraag ?

  Parkeergelegenheid voor onze klanten