fbpx
Didier & Rosalinde - Motif fleur
Didier & Rosalinde - Motif fleur

Contacteer ons

Reservatie
Schoonheid
Kapsel
Onze diensten

Net als kleding is het kapsel een accessoire bij uw persoonlijkheid, dat zelfvertrouwen en zelfexpressie versterkt.

Haar

Je kapsel

Net als kleding die uw silhouet flatteert, draagt uw kapsel bij aan het beeld dat u aan de buitenwereld presenteert. Het is een accessoire bij uw persoonlijkheid dat uw handelsmerk wordt en meer zelfvertrouwen geeft. Die visie op kapsels drijft al onze kappers en kleurspecialisten. Van wassen en knippen tot stylen en kleuren, de Braziliaanse steiltechniek, haarbotoxbehandelingen, opsteekkapsels voor trouwfeesten en andere evenementen, en zelfs een permanent, al onze diensten worden geleverd door experts die de tijd nemen om resultaten te leveren die passen bij uw stijl.

Jouw kleur

Als uw kleurspecialist in Brussel biedt Didier & Rosalinde meer dan alleen een eenvoudige kleuring. We kiezen samen met u de kleur die bij uw persoonlijkheid past. Om kwaliteit op alle niveaus te bieden, werken we met merken zoals Clairol (VS), Redken, L’Oréal en EOS. Als u gevoelig bent voor bepaalde producten, bieden we ook allergievriendelijke kleuringen en op henna gebaseerde organische kleuringen van het merk EOS.

Onze uitzonderlijke producten

We werken uitsluitend met producten waarin we volledig vertrouwen wat betreft kwaliteit en effectiviteit. Enkele van die merken zijn Redken, Clairol (VS), Sebastian en EOS. Op vlak van make-up gebruiken we uitsluitend producten van het merk Guerlain, waar we trots ambassadeurs van zijn.

Esthetiek

Haar, gezichts- en lichaamsbehandelingen

Geef u over aan de bekwame handen van onze schoonheidsspecialist en geniet van een selectie verkwikkende en gepersonaliseerde haar-, lichaams- en gezichtsbehandelingen. In ons rustgevende salon kunt u kiezen uit behandelingen van 60, 90 of 120 minuten.

Manicure & Pedicure

Geef uw handen en voeten de aandacht die ze verdienen met onze expertise in hand- en voetverzorging. Kies voor onze natuurlijke, gelvrije behandeling die de schoonheid van uw handen accentueert en uw voeten verzorgt. Onze professionele technieken leveren uitzonderlijke resultaten en behouden de gezondheid en vitaliteit van uw nagels en huid.

Make-up

Oogverzorging door Studio Lashes and Brows

Voor een aantrekkelijke en open blik vertrouwt u uw ogen toe aan Julie Chevalier, een onafhankelijke oogverzorgingsspecialist van Studio Lashes & Brows, die ook klanten in ons salon ontvangt. Kies voor wimperextensions, wimperlifting of henna wenkbrauwkleuring voor een betoverende en diepgaande uitstraling. Daarnaast biedt Julie haar unieke expertise op het gebied van wenkbrauw shaping en kleuring.

Make-up

Onthul uw schoonheid met delicate dagmake-up of een complete make-over. Voor bruiloften en andere evenementen laat onze make-upartiest u stralen dankzij de uitzonderlijke producten van het merk Guerlain, waarvan we ambassadeurs zijn.

Contacteer ons

Heb je een vraag ?

    Parkeergelegenheid voor onze klanten